Ouderschapsbemiddeling

Als gescheiden ouders weten jullie hoe belangrijk het is om duidelijke afspraken op maat te maken voor jullie kinderen. Jullie verschillen van mening maar verlangen, samen met de kinderen, naar een rustige toekomst.

Misschien weten jullie goed hoe jullie de toekomst en die van jullie kinderen zien, maar willen jullie graag ondersteuning om dit alles in een duidelijk en juridische onderbouwd document te gieten (een ouderschapsplan).

Misschien weten jullie niet hoe jullie hieraan moeten beginnen en steken heel veel vragen de kop op: wat moet er besproken worden, wat zegt de wet, wat is het beste voor onze kinderen, wat zijn de mogelijkheden voor een kostenregeling, welke verblijfsregelingen bestaan er, wat indien er later dingen veranderen in onze situatie, is deze regeling afdwingbaar wanneer er problemen zijn, hoe communiceren we best als ouders, enz….?

Als bemiddelaar help ik jullie om op een gestructureerde manier een duurzame verblijfsregeling en kostenregeling op maat te maken voor jullie en jullie kinderen. Elke ouderschapsovereenkomst is anders en vertrekt vanuit jullie situatie, jullie wensen en die van jullie kinderen.

Voor meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over mijn WERKWIJZE en TARIEVEN

” Every problem has a solution. You just have to be creative enough to find it. “

Home

Valérie Gravey

STUIVENBERGBAAN 114 - 2800 MECHELEN
(ENKEL NA AFSPRAAK)
BE18 9733 8736 2965

Webdesign © WiThService.be